mandag den 10. september 2012

My favorite things!

Jeg har haft en rigtig go weekend i noget af det allerbedste selskab, der findes.   Min elskede Line Skou  <3 Vi er virkelig blevet som pot og pande eller som Line så sødt kalder os "De to uadskillelige"
Selvom jeg faktisk når at fylde 24 inden Line fylder 18, så betyder det intet. Vi hygger os rigtig meget og det gjorde vi bestemt også i denne weekend. Fredag stod den på spagetti carbonara, hestefodring i mørke, Fucking Åmål og masser af hygge til langt ud på natten. Om lørdagen gik tiden bare så hurtigt og vi nåede slet ikke alt det vi skulle. Men vi fik set (noget af) Sound Of Music (indtil vi begge faldt i søvn) lavet og spist den bedste frugt salat og været hos hypperne.
Derefter tog jeg med Line hjem, så jeg kunne se hvordan hende og hendes familie bor. Der var bare super hyggeligt, og følte mig straks hjemme :) Og det gjorde det bestemt ikke værre af at menuen stod på risengrød :D
Da mørket faldt på, gik vi sammen med Line lillebror Jeppe ned til havnen, for at se fyrværkeri. Deres far har et fyrværkeri firma, der hedder Fjordens Fyrværkeri og de var blevet hyret af kommunen til at skyde af, i anledning af Fjordens dag. Det var rigtig flot og meget hyggeligt :)

Idag (eller igår, for klokken er over tolv) harjeg bare slappet af med Silke. Vi har gået en lang tur og været ovre og lege med hendes hundeven Sika. Derefter var jeg i stalden, hvor jeg hyggede ekstra meget med Wille, fordi han blev 5 måneder! Forstår ikke at tiden går så stærkt :/

Hundeøjne!
 
 
Indbergebet af hygge <3<3
 
Mille spiser råcreme :)
 
Mille laver ansigtsmaske i råcreme :D
 
 
Muddi chiller med sin baseball ;)
 
To af de søde hygger max <3PS - jeg har tyvstjålet alle billeder fra Line :)

3 kommentarer:

  1. Nurh! Det lyder bare som en dejlig weekend med søde dyr og mennesker. Jeg har også endelig mit helt eget søde dyr!

    SvarSlet
  2. Det er også skønt at du har fået lille Jimmy <3

    SvarSlet