mandag den 20. august 2012

Til vandet med hestene

En dag i det gode vejr skridtede Line på hendes hest Issebelle, Sille på klubbens Tarsan og jeg på klubbens Kita ned til vandet. Line og jeg havde nok ikke rigtig tænkt os godt nok om, især ikke jeg, da vi besluttede os for at ride derned uden sadel. For selvom jeg har to heste, så rider jeg jo desværre ikke ret tit. Endnu..

Hestene nød at komme ud på tur og de sytes det hele var spændende.. Bare IKKE vandet. Til at starte med nægtede alle tre pure at gå i vandet. Jeg besluttede mig for at hoppe af og trække Kita ud i vandet og det gik rigtig fint :) Men da jeg kom på ryggen igenville hun bestemt ikke og fordi jeg ikke havde sadel på og pga min dårlige balance, fik hun lov til at slippe, for jeg havde ikke lyst til at falde af foran hele byen ;)
Line kæmpede længe med Isse, som spassede ud, men hun overgav sig til sidst og de endte med at trave en tur ude i vandet. Sille, der jo kun er knap 12 år havde sin mor med og med lidt hjælp fra hende, kom Tarsan og Sille også ud i vandet.
Alt i alt en super dejlig tur, som meget gerne må blive gentaget :D

Super godt billede af Kita og selvfølgelig skal jeg være i gang med at smøge mine leggins op og ligne en paddehat imens :(

Spændende spændende..

Smukkeste Chiquita <3


Line og Isse giver den gassss ;D

Søde Tarsan og Sille :)

Billederne er taget af Line Skous veninde Ditte Andersen :)

1 kommentar:

  1. Så kom indlægget! :p Det var rigtigt hyggeligt ja!

    SvarSlet